Lussekatter – utan gluten och socker


st

1 H

Ingredienser

50g Kokosolja

2 st Ägg

1,5 dl kokosmjölk

1-2 msk Honung

3 dl Mandelmjöl

1 dl Kokosmjöl

1,5 msk Fiberhusk

2 tsk Bakpulver

1 kuvert Saffran

Gör så här – Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader

Smält kokosolja.

Vispa ägg och honung poröst.

Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och blanda sedan ihop med äggsmeten

Sedan blandar du allt tillsammans med kokosolja och -mjölk.

Rör ihop och låt stå i ca 20 min (för att den ska tjockna lite).

Forma till lussekatter och pensla med ägg

Grädda i ugnen i ca 10 min

TIPS! Smält mörk choklad i vattenbad
och ringla över bullarna när de har kallnat.

Produkter som används i det här receptet

Back to top
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse på vår webbshop. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies villkor. Läs mer om cookies och hur du ställer in dem här.