Proteinrik Kladdkaka

10
Portioner

45 MIN

Ingredienser

2 paket Svarta Bönor

3 msk Kokosolja

3 msk Kakao

2 tsk Bakpulver

1/2 dl Agavesirap/Lönnsirap

1 dl Havredryck

1 dl Havregryn

Gör så här – Gör så här

Sätt ugnen på 180 grader C

Blanda bönor och kokosolja med 1 dl vatten.

Blanda ner resten av ingredienserna tills du har en kletig smet.

Häll ner i en mindre kakform eller en brödform.

Grädda i ugnen i 15 minuter

Låt stelna på kall yta i 15 minuter.

Servera med kokosgrädde eller vad du än föredrar och njut

Produkter som används i det här receptet

Back to top
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse på vår webbshop. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies villkor. Läs mer om cookies och hur du ställer in dem här.