Raw Kiwipaj

8
Portioner

4 H30 MIN

Ingredienser – Botten

1 msk Kokossocker

4 dl Valnötter

1 dl Solrosfrön

4 st Dadlar utan kärnor

Ingredienser – Fyllning

1 dl Kokossocker

3 msk Kokosolja

5 dl Blötlagda cashewnötter

1,5 dl Lime juice

1 nypa Havssalt

2 st Kiwi för dekoration

Gör så här – Gör så här

Förbered botten: Blanda valnötter, dadlar, solrosfrön, kokossocker och salt i en matberedare till en jämn konsistens. Lägg bakpapper (24 cm) i en rund form.

Förbered fyllningen: Smält kokosolja och blanda tillsammans med de blötlagda cashewnötterna i en matberedare (cashewnötterna skall blötläggas minst 2h innan) . Tillsätt limejuice, kokossocker och salt. Blanda till en jämn smet.

Häll fyllningen över din pajbotten. Skala och skiva kiwin för dekoration på toppen av kakan.

Låt pajen stå i frysen i ca 4 timmar.

Låt tina 15 minuter och servera med vispad kokosgrädde, vaniljsås eller ät som den är.

Produkter som används i det här receptet

Back to top
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse på vår webbshop. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies villkor. Läs mer om cookies och hur du ställer in dem här.