Raw veganska kanelbullar

Ingredienser – Fyllning

1 msk Pureness kokosolja

1 msk vatten

1 msk kakao

14 urkärnade dadlar

Ingredienser – Degen

1 dl solrosfrön

2 dl havregryn

1 dl mandelmjöl

1 sked kanel

1 sked kardemumma

12 urkärnade dadlar

1 msk Pureness kokosolja

3 msk vatten

Gör så här

Mixa havregryn och solrosfrön till fint mjöl.

Blanda ner resterande ingredienser till degen och mixa till en slät, formbar massa.

Tryck ut degen på ett bakplåtspapper.

Mixa ingredienserna till fyllningen och bre ut den över degen.

Rulla ihop bakelsen och dela upp i jämna bitar inför fredagsfikat!

Produkter som används i det här receptet

Back to top
Vi använder Cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse på vår webbshop. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra Cookies villkor. Läs mer om cookies och hur du ställer in dem här.